1 BALI VINKIT // RAVINTOLAT JA KAHVILAT PART 1 - Maijaviola

BALI VINKIT // RAVINTOLAT JA KAHVILAT PART 1

Moikka ja ihanaa viikonloppua! Ajattelin vieläkin palata Balille ja vinkata pari ihanaa smoothie bowl paikkaa. Bali on täynnä aivan ihania ...

Moikka ja ihanaa viikonloppua! Ajattelin vieläkin palata Balille ja vinkata pari ihanaa smoothie bowl paikkaa. Bali on täynnä aivan ihania ravintoloita, joten ei kannatakaan siellä tehdä virhettä ruokapaikan valinnan suhteen. Tässä muutama (ja muutama lisää :-D) ruokapaikka, joihin ihastuin.


Tottakai mä aloitin omasta lempparistani. California Cafe & Barber oli 100 metriä meidän hotellilta. Aivan ihana paikka. Täällä ei ollut myöskään yleensä ruuhkaa, sillä tämä me bongattiin ohimennen, eikä suosittujen henkilöiden instagramista. Hinta-laatusuhde oli ihan täydellinen. Täällä smoothie bowl maistui parhaimmalta. Myös burgerit nousivat uudelle levelille, kun saimme koota sen kokonaan itse oman maun mukaan ja hintaa oli 50k eli alle 4 €:a. En ole myöskään missään maistanut yhtä ihanaa tuorepuristettua appelsiinimehua, joka oli ihan törkeen hyvänmakuista. Miehet voivat käydä viereisessä parturissa siistimässä karvojaan. Jos asustelette Legianin alueella niin käykää täällä! Me käytiin kolme kertaa, vaikka hyviä ruokapaikkoja olisi riittänytkin jokaiselle minuutille. 



Cafe Organic oli suosittu paikka Canggun rannan lähellä. Joo mehut oli täydellisiä ja sisustus oli aivan ihana, mutta smoothie bowlit olivat todella vetisiä ja pieniä. Ihana esillepano, mutta kuitenkaan kyseisessä paikassa kannattaa ottaa jotain muuta kuin smoothie bowleja, koska no, parempiakin saa... Kuitenkin palvelu oli hauskaa ja nuoret tarjoilijat piristivät päivää. Tämä oli suosionsa myötä myös hintavampi kahvilaksi. Huomasi, että niin mm instagramistaan ja blogistaan tuttu @jannid oli suositellut kyseistä paikkaa. Harmittaa, etten tilannut itselleni kahvia tuolta, sillä muiden pöydissä ne ainakin näyttivät todella hyviltä.


Rock Bar sijaitsi Uluwatussa. Se oli rakennettu kallioiden päälle. Kuljimme läpi hotellin, joka omistaa kyseisen baarin. Palvelu oli todella hyvää ja meidät toivotettiin tervetulleiksi jokaisessa nurkassa, kun kuljimme kohti ravintolaa. Viimeinen laskeutuminen alemmas tapahtui kallioiden päälle rakennetussa maisemahississä. Paikka oli aivan upea. Tuolla, jos jossain, olisi pitänyt olla ihan viimosen päälle tälläytyneenä. Paikkaan ei päässytkään avonaisilla topeilla tai uimashortseilla. Tämän ravintolan/baarin asiakkaat olivatkin vähän vanhempia ja varmasti varakkaampia henkilöitä. Vesi maksoi noin 7€:a ja tarjolla oli vain Evian- ja Fiji-vettä. Otimme sushia, joka maistui kyllä taivaalliselta. Suosittelen käymään tuolla ihan vain, koska paikka oli uskomaton. Kannattaa varata vain hieman rahaa mukaan. :-D


Nalu Bowls testattiin myös kahteen otteeseen: Uluwatussa ja Seminyakissa. Nalu Bowlsista voit valita mieleisesi smoothie bowlin noin seitsemästä eri vaihtoehdosta. Itse otan mieluummin sen ilman banaania, mutta siitä huolimatta vaihtoehto löytyi myös minulle. Kuvat, jotka on otettu korkealla, ovat Uluwatusta. Noissa maisemissa kelpasi olla ruokailemassa. Seminyakin Nalu Bowls oli Shelter-kahvilan yhteydessä. Koska halusin myös ottaa jotain heidän listaltaan päädyin tonnikalaleipään. AHH! Toi kaikki: smoothie bowl, tonnikalaleipä ja tuore vesimeloonimehu. Viisi tähteä.

Vaikka mä tiedän, että te kaikki siellä ruudun takana ette olekaan menossa Balille, niin haluan silti jakaa nämä kuvat, ja saada ainakin teidät haluamaan sinne. Mulle on ainakin ihanaa palata takaisin Balille näiden kuvien mukana. Ruokailu vinkkejä Balille part 2 on tulossa ja siinä mukana 3 tai ehkä 4 ravintolaa/kahvilaa. Stay tuned! <3


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Aivan liian herkullisen näköisiä <3 Epäilemättä olleet ihania ja nää kuvat on älyttömän kauniita! :-)

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Eikö olekin?! Ottaisin mielelläni milloin vaan uudestaan naamani eteen jonkin tuolta yläpuolelta. <3

    ReplyDelete

Minä

Olen 21-vuotias opiskelija Turusta. Rakastan matkustamista, hyvää ruokaa ja juomaa, muotia sekä kaikkea naisellista. Tunnen oloni mukavaksi lähimmäisten seurassa. En ole kotona makaavaa tyyppiä, vaan aina pitää olla menossa. Haaveenani on päästä opiskelemaan lääketiedettä ja matkustaa maapallon ympäri.

INSTAGRAM: @maijaviola

Yhteydenotot

maija.polvinen@gmail.com
Powered by Blogger.